|
|
|||
|
|||
|
Merhabalar,
Biz Hosting ve Sunucu hizmeti vermekteyiz... Ofisimizde bazı makinalar Linux bazı makinalarda Windows Simdi benim makinama ( Linux ) Postgresql ile Turquaz i kurdugumu varsayalim diger makinalarında ( windows ) aynı sistemm uzerinde calismalarini saglayabilirmiyiz bu konuda nasıl bir konfigurasyon gerekli Saygılarımla, |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba,
Linux üzerine Postgresql sunucu kurulumu yaparsınız. Turquaz'ı hem linux hem windows üzerine kurarak istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Detaylar için Belgelendirme sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. http://www.turquaz.com/tr/turquaz/dokumanlar |
|
|
|||
|
|||
|
Çok teşekkür ederim....
|
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar öncelikle herkeze iyi çalışmalar dilerim.Benim şöyle bir sorunum var.Ubuntu 9.04 üzerinde kullanıyorum Turquaz'ı ve lokalde kullanırken hiçbir sorunum yok.Fakat diğer istemci makinalardan bağlantı sağlayamıyorum(Windows&Linux).Cannot open connection hatası alıyorum.Araştırdığımda bu hatanın databasede sorun olduğunda çıktığını yazmışsınız,fakat lokalde hiçbir sorun olmadan çalışıyorum.Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|||
|
|||
|
once postgresql kurdugunuzdan ve herhangi bir veritabani programi ile sunucuya baglandiginizdan emin olun. sonrasinda turquaz calisacaktir.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cevabınız için teşekkür ederim sanırım belirtmeyi unutmuşum.Şu anda Postgresql database kullanıyorum Turquaz ile,lokalde bağlanabiliyorken dışarıdan bağlanamıyorum.Portlar açık hiçbir sorunda yok.2 gündür tırmalıyorum resmen
|
|
|
|||
|
|||
|
Turquaz veritabani baglanti ayarlarinda localhost yaziyordur, her istemci kendi bilgisayarina baglanmaya calisiyordur.
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | Konuya Oy Ver |
|
|