Ana Sayfa | Forum | Dokümanlar

Geri Dön   Turquaz Muhasebe Forum > Turquaz Muhasebe Programı > Dönüşüm / Data Aktarma

Konu Araçları Konuyu Puanla: Konu Hiti: 1 oy, 4.00 ortalama. Mod Seç
Eski 23-05-2008, 11:52
kahire kahire Çevrimdışı
Junior Member

Giriş Tarihi: May 2008
data aktarımı

Merhaba,
Ben bu programı dün itibariyle indirdim ve daha şimdiden gözüme girdi
ancak bazı küçük problemler yaşıyorum. Mesela şu anda kullandığım programdan data aktarımı yapmak istiyorum ama okuduklarımdan pek bir şey anlamadım
sadece programdaki stok listesini excele yazdırdım
şimdi onu turquaz a nasıl yedirebilirim yani insert edebilirim
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-2008, 12:43
als als Çevrimdışı
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2008

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi efendy Mesajı Göster
stok kayıtlarınızı başka yerlerden turquaz a aktarmak için basit, kullanışsız ama işe yarayan bir excel sayfası hazırladım, sizlerle paylaşmak istedim.

elimdeki stok kayıtlarını excel de tutuyordum. bu sayfa ile 5 dk içinde 2500 ten fazla stok kartını alış-satış fiyatlarıda ve adet birimi dahil olmak üzere turquaz a aktardım.
slm öncelikle böyle bir çalışmada emeği geçen herkese tesekkur ederım.exel dosyası nerde acaba sızmı gondereceksınız gırmem gereken cok stok varda!!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-07-2008, 19:45
subettutun subettutun Çevrimdışı
Junior Member

Giriş Tarihi: Jul 2008
nerde bu excel sayfası

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi efendy Mesajı Göster
stok kayıtlarınızı başka yerlerden turquaz a aktarmak için basit, kullanışsız ama işe yarayan bir excel sayfası hazırladım, sizlerle paylaşmak istedim.

elimdeki stok kayıtlarını excel de tutuyordum. bu sayfa ile 5 dk içinde 2500 ten fazla stok kartını alış-satış fiyatlarıda ve adet birimi dahil olmak üzere turquaz a aktardım.
Bahsettiğiniz excel sayfası nerde (stok aktarımı ile ilgili).Ne bir link nede başka birşey yok aklımı yitirmek üzereyim üstelik bunun için herkez size teşekkür etmiş.Bende size teşekkür etmek istiyorum.Onun için lütfen bu excel sayfasına ulaştırın beni.
sevgiler saygılar
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-12-2008, 21:51
SMMMTUGBA SMMMTUGBA Çevrimdışı
Junior Member

Giriş Tarihi: Dec 2008

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi subettutun Mesajı Göster
Bahsettiğiniz excel sayfası nerde (stok aktarımı ile ilgili).Ne bir link nede başka birşey yok aklımı yitirmek üzereyim üstelik bunun için herkez size teşekkür etmiş.Bende size teşekkür etmek istiyorum.Onun için lütfen bu excel sayfasına ulaştırın beni.
sevgiler saygılar

Bende o programı arıyorum, elınde olan bızımlede paylaşırsa sevınırım

Teşekkürler
Eski 28-12-2008, 01:05
SMMMTUGBA SMMMTUGBA Çevrimdışı
Junior Member

Giriş Tarihi: Dec 2008
Unhappy Biri Bana Yardım Etsin

programı kurduk efendy söylediği stok işlemleri gercekleştirdim ama olmuyor lütfen biri bana yardım etsinn.
Eski 04-07-2009, 21:04
conay conay Çevrimdışı
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2009
excel dosyası nerede?

Bende aranıyorum ama dosyayı bulamadım dosyayı kullanan birileri yardımcı olabilirmi acaba
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-2009, 20:15
mamouth08 mamouth08 Çevrimdışı
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2009
kafam karıştı

arkadaşlar turquaz programını yeni yükledim ve şirketin cari ve stok kartlarını en kısa en pratik ve kolay bişeykilde nasıl yüklerim diye forumu epeyidir araştırıyorum. Bu başlıkta biçok arkadaş elinden geleni anlatmaya çalışmış, başaranlar var çok kolay bişekilde diye bahsedenler var ve benim gibi anlıyamıyanlarda var sanırım. Bu işi yapabilen bi arkadaş bi video kaydı ile görsel olarak anlatabilirse bikaçtane stok cari ve hatta muhasebe hesap planı aktarımıda olabilir, sanırım bizimgibi arkadaşlar için çok faydalı olacaktır.
İyi Çalışmalar Dilerim
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-06-2010, 12:09
AYLA AYLA Çevrimdışı
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2010
Ben bu işin içinden çıkamıyorum...

Excel dosyasını buldum açtım ama turquazda bunları nereye yazıcaz söylememişsiniz yardım lütfen

kendi başıma stok kartı tanımladım faturada çıkıyor ama genel toplam 0 çokoyor bide iskonta deperini faturadan kaldıra biliyormuyuz tarih saat kendi başımıza düzelleme yapabiliyormuyuz burdaki seçenekler benim faturama uymuyor...

Sorularıma cevap veririseniz sevinirim ...

Aciilll...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-06-2010, 12:23
AYLA AYLA Çevrimdışı
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2010

[QUOTE=hakanguney28;6980]Merhaba,
Excel dosyasina stok girslerini ekte belirttiginiz sekilde girdim. Bu verileri Turquaz a nasil yukleyecegim. Konu hakkinda yardimci olabilirmisiniz.
Simdiden tesekkurler[/QUOTE

ANLATIMLAR BİRAZ EKSİK ANLATAN KİŞİLER BU KONULARI BİLİYOR AMA BİLMEYENLERE YETERİNCE YARDIMCI OLAMIYORLAR

LÜTFEN AYRINTILI ŞEKİLDE YAZIN KARŞINIZDAKİ İNSANIN BU KONULARI BİLMİYOR OLDUĞUNU UNUTUYORSUNUZ....
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç Konuya Oy Ver
Konuya Oy Ver:

Gönderme Kuralları