|
|
|||
|
|||
|
Merhaba,
Ben bu programı dün itibariyle indirdim ve daha şimdiden gözüme girdi ancak bazı küçük problemler yaşıyorum. Mesela şu anda kullandığım programdan data aktarımı yapmak istiyorum ama okuduklarımdan pek bir şey anlamadım sadece programdaki stok listesini excele yazdırdım şimdi onu turquaz a nasıl yedirebilirim yani insert edebilirim |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
sevgiler saygılar |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Bende o programı arıyorum, elınde olan bızımlede paylaşırsa sevınırım Teşekkürler
|
|||
|
|||
|
programı kurduk efendy söylediği stok işlemleri gercekleştirdim ama olmuyor lütfen biri bana yardım etsinn.
|
|||
|
|||
|
Bende aranıyorum ama dosyayı bulamadım dosyayı kullanan birileri yardımcı olabilirmi acaba
|
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar turquaz programını yeni yükledim ve şirketin cari ve stok kartlarını en kısa en pratik ve kolay bişeykilde nasıl yüklerim diye forumu epeyidir araştırıyorum. Bu başlıkta biçok arkadaş elinden geleni anlatmaya çalışmış, başaranlar var çok kolay bişekilde diye bahsedenler var ve benim gibi anlıyamıyanlarda var sanırım. Bu işi yapabilen bi arkadaş bi video kaydı ile görsel olarak anlatabilirse bikaçtane stok cari ve hatta muhasebe hesap planı aktarımıda olabilir, sanırım bizimgibi arkadaşlar için çok faydalı olacaktır.
İyi Çalışmalar Dilerim |
|
|
|||
|
|||
|
Excel dosyasını buldum açtım ama turquazda bunları nereye yazıcaz söylememişsiniz yardım lütfen
kendi başıma stok kartı tanımladım faturada çıkıyor ama genel toplam 0 çokoyor bide iskonta deperini faturadan kaldıra biliyormuyuz tarih saat kendi başımıza düzelleme yapabiliyormuyuz burdaki seçenekler benim faturama uymuyor... Sorularıma cevap veririseniz sevinirim ... Aciilll... |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=hakanguney28;6980]Merhaba,
Excel dosyasina stok girslerini ekte belirttiginiz sekilde girdim. Bu verileri Turquaz a nasil yukleyecegim. Konu hakkinda yardimci olabilirmisiniz. Simdiden tesekkurler[/QUOTE ANLATIMLAR BİRAZ EKSİK ANLATAN KİŞİLER BU KONULARI BİLİYOR AMA BİLMEYENLERE YETERİNCE YARDIMCI OLAMIYORLAR LÜTFEN AYRINTILI ŞEKİLDE YAZIN KARŞINIZDAKİ İNSANIN BU KONULARI BİLMİYOR OLDUĞUNU UNUTUYORSUNUZ.... |
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | Konuya Oy Ver |
|
|