Ana Sayfa | Forum | Dokümanlar
 

Geri Dön   Turquaz Muhasebe Forum > Turquaz Muhasebe Programı > Dönüşüm / Data Aktarma

Cevapla
 
Konu Araçları Konuyu Puanla: Konu Hiti: 3 oy, 4.67 ortalama. Mod Seç
  #21  
Eski 14-09-2006, 10:59
secici secici Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Apr 2005
Nerden: Eskisehir
Mesajlar: 732

Alıntı:
Phora: Yazdı
Birden fazla silme nasıl yaparız mesela şu id den şu id ye kadar gibi?
Tam tuquaz bitmiş herhalde,kimse cevap dahi vermiyor derken hızır gibi yetiştih sayende kodların neredeyse hepsini girdim çok saol
http://forum.turquaz.com/tr/showthread.php?t=906

Phora'nın yazdığı türden sorunların daha karmaşıkları için yukarıdaki başlığı kullanabilirsiniz. Ancak tabii ki efendy'nin önerdiği çözüm işinizi gördüğü sürece çok daha pratik...

Kolay gelsin.
__________________
free as in freedom
Alıntı Yaparak Cevapla
  #22  
Eski 15-09-2006, 19:45
efendy efendy Çevrimdışı
Administrator
 
Giriş Tarihi: Jun 2006
Nerden: Istanbul
Mesajlar: 140

geldim geldim...
secici nin dedigi gibi birkaç maddelik nasıl kullanılır hazırliyim mkadir sende videosunu çek. ben anlamam öyle video işlerinden
Alıntı Yaparak Cevapla
  #23  
Eski 16-09-2006, 08:57
mkadir mkadir Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Jun 2005
Nerden: Antakya
Mesajlar: 369
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Thumbs up muhasebe kodlarına da yer ver

hatta sadece stok kartı için değil "cari kart"ıda dahil et. onunda kodlarını göndereyim buraya.
__________________
"Kalitenin 'üst' sınırı yoktur."
Alıntı Yaparak Cevapla
  #24  
Eski 16-09-2006, 14:45
mkadir mkadir Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Jun 2005
Nerden: Antakya
Mesajlar: 369
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
cari kart genel muhasebe kodları

INSERT INTO TURQ_ACCOUNTING_ACCOUNTS VALUES(463,'X LTD.\u015eT\u0130.','320.000',165,165,'admin','200 6-08-17','admin','2006-09-03',NULL,NULL)
INSERT INTO TURQ_ACCOUNTING_ACCOUNTS VALUES(464,'Y A.\u015e.','320.001',165,165,'admin','2006-08-17','admin','2006-09-03',NULL,NULL)
INSERT INTO TURQ_ACCOUNTING_ACCOUNTS VALUES(465,'Z KOLL.\u015eT\u0130.','320.002',165,165,'admin','20 06-08-17','admin','2006-09-03',NULL,NULL)
INSERT INTO TURQ_ACCOUNTING_ACCOUNTS VALUES(466,'A \u015e\u0130RKET\u0130','120.000',22,22,'admin','2 006-08-17','admin','2006-09-03',NULL,NULL)
INSERT INTO TURQ_ACCOUNTING_ACCOUNTS VALUES(467,'B K\u0130\u015e\u0130S\u0130','120.001',22,22,'admin ','2006-08-20','admin','2006-09-03',NULL,NULL)
INSERT INTO TURQ_ACCOUNTING_ACCOUNTS VALUES(468,'C KURUMU','120.002',22,22,'admin','2006-08-20','admin','2006-09-03',NULL,NULL)
__________________
"Kalitenin 'üst' sınırı yoktur."
Alıntı Yaparak Cevapla
  #25  
Eski 27-09-2006, 16:54
phora phora Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Apr 2006
Mesajlar: 24

mkadir bana ne kadar yardımcıo oldun bilemezsin çok teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla
  #26  
Eski 02-10-2006, 13:18
phora phora Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Apr 2006
Mesajlar: 24

Sn. MKADİR;

Bu verdiğiniz kodlarla bütün stoklarımın muhasebe kodlarını girdim.Fakat şimdi başka bir sorunla karşı karşıyayım.Muhasebe kodu girdiğim tüm stoklarda güncelleme yapamıyorum.Muhasebe kodlarını sildiğimde herşey normale dönüyor.Elle bile girsem aynı sorun.Bunun nedeni ve çözümü nedir acaba?

İyi çalışmalar
Alıntı Yaparak Cevapla
  #27  
Eski 02-10-2006, 14:45
mkadir mkadir Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Jun 2005
Nerden: Antakya
Mesajlar: 369
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
mrb

benim verdiğim kodlarda "hesap planında" alt hesap açılarak vermiş olduğum kodlardır.

aynı kodlar sizin hesap planınızdada alt hesap (genel muhasebe dili ile "muavin hesap") açmamışsanız sorun olabilir.

bir stok kartınızın muhasebe kodları bölümünün resmini çekip gönderebilir misiniz?
__________________
"Kalitenin 'üst' sınırı yoktur."
Alıntı Yaparak Cevapla
  #28  
Eski 02-10-2006, 14:47
mkadir mkadir Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Jun 2005
Nerden: Antakya
Mesajlar: 369
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
ek olarak

bi de şu da sözkonusu. kodları her stok kartına tek tek girdi iseniz buradaki güncelle butonu işe yarar.

ancak bu kodları turquaz.script dosyasına kopyala yapıştır yaptı iseniz güncellemeye gerek yok.
__________________
"Kalitenin 'üst' sınırı yoktur."
Alıntı Yaparak Cevapla
  #29  
Eski 02-10-2006, 15:08
phora phora Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Apr 2006
Mesajlar: 24

Sn. MKADİR
Ben postgresql kullanıyorum.Yazdığınız kodları sql yazma yerine yapıştırarak girdim.Kodlar çok iyi çalışıyor fakat stoklar üzerinde herhalgi bir değişiklik yapıp kaydetmeye bastığımda resimde gördüğün sorunu veriyor.

[URL=http://image01.yuklet.com/picture.php?resim=92541823-günc.jpg&file=31/image01.yuklet.com/files/31/thumb/92541823-günc-thumb.jpg


[URL=http://image01.yuklet.com/picture.php?resim=4dc5dc47-muhkod.jpg&file=31/image01.yuklet.com/files/31/thumb/4dc5dc47-muhkod-thumb.jpg
Alıntı Yaparak Cevapla
  #30  
Eski 02-10-2006, 15:09
phora phora Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Apr 2006
Mesajlar: 24

Muhasebe kodlarının resmi


Hatanın resmi

Düzenleyen mkadir : 02-10-2006 at 15:45
Alıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç Konuya Oy Ver
Konuya Oy Ver:

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum Seç


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 05:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)