Ana Sayfa | Forum | Dokümanlar
 

Geri Dön   Turquaz Muhasebe Forum > Turquaz Muhasebe Programı > Geliştiriciler (Dizayn + Programlama)

Cevapla
 
Konu Araçları Rate Thread Mod Seç
  #1  
Eski 22-01-2007, 19:35
huseyin huseyin Çevrimdışı
Administrator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 791
Turquaz 0.8.5 kaynak kodlar

Merhaba;

Turquaz Acik kaynak kodlu ozgur bir yazilimdir.

0.8.5 son versiyonun kodlarini
http://turquaz.cvs.sourceforge.net/turquaz/ adresinden Turquaz2 modülünden indirebilirsiniz.

Alinan projeleri Eclipse uzerinde asagida sekilde 5 ayri proje olarak checkout etmeniz yeterlidir.

TurquazBusinessLogic
TurquazClient
TurquazCommon
TurquazServer
TurquazStandAlone

Bilginize.
Iyi calismalar.

Düzenleyen huseyin : 22-01-2007 at 19:42
Alıntı Yaparak Cevapla
  #2  
Eski 23-01-2007, 08:53
secici secici Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Apr 2005
Nerden: Eskisehir
Mesajlar: 732

Ilgine cok tesekkurler huseyin.

Onemli bir baski ortadan kalkmis oldu. Siz de bu noktadan sonra daha rahat calisabilirsiniz diye umit ediyorum.

Diğer taraftan kafamı karıştıran bazı hususlar var. Bu verdigin cvs adresinde beş ayrı klasör var. Halbuki bizim bildiğimiz 08Beta5 bir tane. Acaba bu kodlar yeni versiyona mı ait diye düşünmeden edemiyor insan. Dolayısıyla da bizim bildiğimiz 08Beta5'den farklı mı? Nereleri farklı? Bu konuda kullanıcıların dikkat etmesi gereken noktalar ve öğrenmesi gereken ekstra bilgiler var mı? vs.

Diğer taraftan en azından birgün benim işime yarayabilmeleri için -forumdaki diğer arkadaşları bilemem- bu kodların şu anki güncel Eclipse versiyonlari üzerinde nasıl derlenip çalıştırılabilir hale getirilebileceğini açıklayan bir döküman yazılması da gerekli ve kodların kendisi kadar benim için önemli.

Kolay gelsin.
__________________
free as in freedom

Düzenleyen secici : 23-01-2007 at 08:57
Alıntı Yaparak Cevapla
  #3  
Eski 02-02-2007, 16:09
Oldman_55 Oldman_55 Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 210
Turquaz

Hüseyin Kardeş bu verdiğin linkte çalıştırılabilecek bir turquaz sürümü bulamadım. Bizim alışık olduğumuz tarzda bir dosya yok .Ben bunlardan hangisini indirip,hangi dosya ile çalıştıracağım. Tamamen FRANSIZ kaldım konuya.

Ben neyi test edeceğim şimdi anlayamadım.

Yardımcı olursanız sevinirim.
__________________
GMMBT KDAP
Alıntı Yaparak Cevapla
  #4  
Eski 02-02-2007, 18:16
aycan aycan Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Apr 2005
Mesajlar: 168

sayın oldman
forumda uzak kaldığınız belli. siz yokken bazı kullanıcılar (ben dahil) acık kaynak kodlu bir yazılım kullanıyoruz ama kaynak kodlarına ulasamıyoruz diyerek gelistiricileri biraz soru bombardımanına tuttuk. onalarda siteye koydular(bahsettiğiniz dosyalar) sağolsunlar.)kaynak kodların siteye konulmasıyla forumdada acayip bir durgunluk olustu nedendir bilemiyorum. secici ve mkdir artık sessiz kalmayı tercih ediyorlar, sanırım tartışılacak herşeyin tartışıldığı ve yeni bir konu tartışmanın yeni sürüm için bir faydası olmıyacağı kanatine vardılar. bu sıralar forum ziyaretçileri yeni kullanıcı arkadaşlar.

o gordugunuz 0.8.5 in kaynak kodları. bu kodları nasıl kullanacağınıza gelince http://forum.turquaz.com/tr/attachme...attachmentid=5
bu dosyada anlatılıyor. belge biraz guncelliğini kaybetmis ama işinizi gorur sanırım.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #5  
Eski 02-02-2007, 18:54
Oldman_55 Oldman_55 Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 210
çoktandir

Selam çoktandır uzak kalmıştım. Proje bayağı farklılaşmış.Bundan sonra bu haliyle proje için test yapmak mümkün olmayacak anladığım kadarıyla.

Bu projede 2-3 yıldan fazladır. Test ediyorduk.
Nefesi tükendi bizim dormun galiba.
Herkese kolay gelsin. Yine arada bir ziyaret ederim. Eskisi gibi çalışma test etme imkanı olursa bizde teste devam ederiz. Olmazsa zamanla küllenir gider.
Can sağlığı
__________________
GMMBT KDAP
Alıntı Yaparak Cevapla
  #6  
Eski 02-02-2007, 19:04
huseyin huseyin Çevrimdışı
Administrator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 791

Merhaba;

yeni versiyonun hazırlıkları devam ediyor. Şuana kadar, kasa, banka, cari ve genel muhasebe modüllerinin çalışmaları tamamlandı. Şu günlerde stok modülü yazılıyor.

Hepsi bitip, önceki turquaz'ın aynı özelliklerine kavuştuğu zaman duyurulup, hem kullanmanız hem de testlere açılacaktır.

Kolay gelsin.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #7  
Eski 02-02-2007, 20:45
Oldman_55 Oldman_55 Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 210
Beklemedeyiz

Projenin gelişimini beklemekteyiz.

Kolay gelsin
__________________
GMMBT KDAP
Alıntı Yaparak Cevapla
  #8  
Eski 27-09-2007, 13:16
Eru Eru Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Sep 2007
Nerden: in a Hell
Mesajlar: 3
Question Sorum var...

Arkadaşlar, ben bunun dil paketlerini nerde çağırdığını bulamadım.
Dil paketlerini buldum ancak öbürlerini bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilirmi??
Alıntı Yaparak Cevapla
  #9  
Eski 27-09-2007, 18:18
huseyin huseyin Çevrimdışı
Administrator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 791

Merhaba;
externalized strings icerisinden dosyadan aliyor. Takip edersen cikmasi lazim.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #10  
Eski 22-08-2008, 19:04
atilla77 atilla77 Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 4
yardım

iki bilgisayarım var internet ağı kurdum birinde turguaz yüklü diğer bilgisayarla bu turguazda işlem yapmak istiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç Konuya Oy Ver
Konuya Oy Ver:

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum Seç


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 13:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)