Ana Sayfa | Forum | Dokümanlar
 

Geri Dön   Turquaz Muhasebe Forum > Turquaz Muhasebe Programı > Dönüşüm / Data Aktarma

Cevapla
 
Konu Araçları Konuyu Puanla: Konu Hiti: 2 oy, 5.00 ortalama. Mod Seç
  #11  
Eski 08-04-2005, 23:35
LEogoner
Guest
 
Mesajlar: n/a
Verilerimizi aktarmamız lazım

Version 6 alfa 4 sürümündeki Turquaz'ı biz firmamızda kullanmaya başladık. Server'da postgerSQL de tutuyoruz datalarımızı. Fakat yeni versiyon'da bu dataları aktarıp devam etmemiz lazım. Turquaz version 7. Beta2 de nasıl datalrımızı kullanabilir ve devam edebiliriz. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #12  
Eski 09-04-2005, 11:15
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
data aktarma

6 alfa 4 ten veri aktarmak data yapısı değiştiği için biraz zor. ama imkansız değil . yeni versiyonda bir stok kartı ve bir cari kart açtıktan sonra fatura kesin daha sonra programı kapatıp database klasörü altındaki turquaz.log dosyasını açın orada yaptığınız işlemlerin ne olduğunu göreceksiniz. bu dosyayı farklı kaydedin ve kapatın. farklı kaydettiğiniz dosyayı ve eski versiyondaki turquaz.script dosyasını açarak data yapılarını karşılaştırın. eski yapıyı yeni yapıya dönüştürün. yapamaz iseniz script dosyanızı bana yollayın bir çaresine bakarız....
Ali
Alıntı Yaparak Cevapla
  #13  
Eski 14-04-2005, 16:10
MER976 MER976 Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Apr 2005
Mesajlar: 8
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
az bilenlere fazla bilgi

selam sisteme bugün girdim ve proglamlama hakkında bilgim yok.
açıklamanızda bulunan excell de gerekli sınırlamarı yapma ve turquaz.script deki stok kayıtları ile ilgili satırı alıp ltx uzantılı dosya ile uyumlu hale getirme kısımlarını biraz açarsanız sevinirim.
teşekkürler, başarılar
Murat
Alıntı Yaparak Cevapla
  #14  
Eski 14-04-2005, 16:34
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
LKS den veri aktarma

Bu aktarım işini buradan anlatmak oldukça güç. ben aslında resimli bir aktarma öğreticisi hazırladım ama dosya resimlerden dolayı çok büyük oldu. şimdi dosyayı küçültüyorum. bitince size haber veririm...
Alıntı Yaparak Cevapla
  #15  
Eski 31-05-2005, 14:41
semiz semiz Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: May 2005
Mesajlar: 2
ETA 7 Data Aktarımı

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ozudogru
logo Alınteri, Logo LKS ve Eta dan veri aktarmayı başardım. isteyenlere yardımcı olabilirim.
İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Eta 7.7 versiyonu Muhasebe Modülünden 0.7.7 Beta'ya data aktarımı yapabilirmiyim? Yapılabiliyor ise yardımcı olurmusunuz?
Alıntı Yaparak Cevapla
  #16  
Eski 01-06-2005, 11:31
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
eta dan veri aktarma

selam
Eta'dan veri aktarmak için öncelikle stok kartlarını ve cari kartları excel formatında dışarı aktarmak gerekmektedir. bunu başarabilirseniz. daha sonraki aşamaları size anlatabilirim.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #17  
Eski 31-10-2005, 23:26
c_akinci73@hotmail.com
Guest
 
Mesajlar: n/a
Exclamation eta yardım

demo program istiyorum. öğrenme amaçlı yardımcı olursanız sevinirim. cemal

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ozudogru
logo Alınteri, Logo LKS ve Eta dan veri aktarmayı başardım. isteyenlere yardımcı olabilirim.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #18  
Eski 01-11-2005, 11:44
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
demo??

selam,
neyin demo programını istiyorsunuz anlamadım.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #19  
Eski 16-11-2005, 14:46
tunckazan tunckazan Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: May 2005
Mesajlar: 6
yardım..........

selam

ben exceldan tuquaza aktarmak istiyorum (stok kartlarını) bunun için yardınmcı olur musunuz
Alıntı Yaparak Cevapla
  #20  
Eski 16-11-2005, 16:06
secici secici Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Apr 2005
Nerden: Eskisehir
Mesajlar: 732

LKS den veri aktarma ile alakalı, forumda bolca bilgi bulabilirsin. Bu bilgilerde verileri LKS' den önce Excel'e aktarıyor oradan Turquaz'a aktarıyor.

Sen de bu dökümanları inceleyip baş kısmını görmezden gelirsen Excel'den rahatlıkla aktarma yapabilirsin.

Bu dokümanları inceleyerek bir uğraş hele. Daha sonra olmayan yerde tekrar yardım iste.

Kolay gelsin.
__________________
free as in freedom
Alıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç Konuya Oy Ver
Konuya Oy Ver:

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum Seç


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 06:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)