Ana Sayfa | Forum | Dokümanlar
 

Geri Dön   Turquaz Muhasebe Forum > Turquaz Muhasebe Programı > Dönüşüm / Data Aktarma

Cevapla
 
Konu Araçları Konuyu Puanla: Konu Hiti: 2 oy, 5.00 ortalama. Mod Seç
  #21  
Eski 26-11-2005, 19:35
Kayıtlı Değil
Guest
 
Mesajlar: n/a
eta

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ozudogru
selam,
neyin demo programını istiyorsunuz anlamadım.
eta programının demosu yok mu?
Alıntı Yaparak Cevapla
  #22  
Eski 28-11-2005, 12:52
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
eta demosu

selam,
eta demosu yoktur.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #23  
Eski 01-12-2005, 16:12
ackaya ackaya Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Dec 2005
Mesajlar: 2
Excell den turguaz a veri aktarmayı açarmısınız.

Excell den turguaz a veri aktarmayı açarmısınız?

İlginize şimdiden teşekkürler.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #24  
Eski 14-02-2006, 19:38
Kayıtlı Değil
Guest
 
Mesajlar: n/a
Question eta5

eta 5 den eta7 ye data aktarımı yapmak istiyorum.
yardımcı olursanız çok sevinirim.
teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla
  #25  
Eski 15-02-2006, 11:25
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
eta data aktarma

bu konuda ilgili firmadan yardım almanız daha doğru olur.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #26  
Eski 24-02-2006, 20:33
erhans1
Guest
 
Mesajlar: n/a
lks2 veri aktarma

merhaba. ben lks2 den visual basicte yaptığım basit bir programa veri aktarmak istiyorum. bana yardımcı olursan çok sevinirim..
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #27  
Eski 22-04-2006, 15:47
hakan™ hakan™ Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Apr 2006
Mesajlar: 14
ETA'dan veri aktarımı

Eta7.7'den
Turquaz ver0.8.1 beta 5'e
veri aktarımı yapmak istiyorum.

Merak ettiğim sadece stok ve cari kartlar mı aktarılabiliyor ?

Lks için ayrıntılı ve resimli bi anlatım forumda yayımlanmış ve konu sticky yapılmış.
Aynısı neden ETA için de yapılmıyor ? bildiğim kadarıyla ETA kullanımı daha yaygın

Eta için resimli bi tutorial hazırlandığından bahsedilmiş. onu edinmemiz mümkün olabilir mi ?
Alıntı Yaparak Cevapla
  #28  
Eski 24-04-2006, 10:51
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
eta dan aktarma

selam,
henüz eta için böyle bir öğretici hazırlanmadı. ancak lks de olduğu gibi dataları eta içinden excel formatına dönüştürdükten sonra aynı lks öğreticisinde olduğu gibi yapabilirsiniz.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #29  
Eski 25-04-2006, 10:42
hakan™ hakan™ Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Apr 2006
Mesajlar: 14
"cannot open connection" hatası

Öncelikle tiyo için teşekkürler özüdoğru

aynen yazdığın gibi ETA7'den excell çıktısı alıp , bu dosya üzerinde düzenlemeler yaptım. Birkaç uydurma veri girip turquaz.SCRIPT dosyasını inceledim ve o satırlara uygun şekilde excell'de gereken düzenlemeleri yapıp "not defterine" kopyaladım. not defteri üzerinde boşlukları silip son düzenlemeleri yaptıktan sonra turkuaz.SCRIPT dosyasını not defterinde açıp yaratmış olduğum satırları gereken yerlere yapıştırdım. fakat en nihayetinde turquaz.script dosyasını kaydedip programı çalıştırdığımda
"cannot open connection"
hatası alıyorum ve program veritabanına bağlanamadığından açılmıyor. Kendim çözebilsem sormayacaktım ama tam 3 gündür geceleri uğraşıyorum ve halledemedim sebebi ne olabilir ? türkçe karakter sorunu değil yalnız. çünkü türkçe karakterleri silip tekrar tekrar denedim yine aynı hatayı verdi.
Aslında amacım stok kodlarını girmek değil ; daha büyük arzum data dosyasını ve programın işleyişini anlayıp Visual basic'te otomatik olarak Excell'den veri alıp turquaz.script'i yeniden düzenleyen bi program yazabilmek.

eklediğim satırlara bir örnek aşağıdadır :
Kod:
INSERT INTO TURQ_INVENTORY_CARDS VALUES(0,'200','MAMUL VE YARI MAMULLER	','',0,0,0,0,0,0,'admin','2006-04-25','admin','2006-04-25',TRUE)

Düzenleyen hakan™ : 25-04-2006 at 10:44 Sebep: kod eklendi
Alıntı Yaparak Cevapla
  #30  
Eski 25-04-2006, 16:13
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
muhtemel hatalar ve çözüm önerileri

selam hakan
öncelikle logo çalışması için teşekkürler
eğer dataları script dosyasının altına kopyaladıysan bazı nedenlerden dolayı bağlantı hatası veriyordur. birinci ihtimal örneğin stok kartları içinde bazı ürünlerin tanımında kullanılan ' işareti örnek: sabun 2'li gibi burada 2 nin yanındaki ' işareti databasede bir bölümün ayracı olarak algılanabilir. bu nedenle bağlanma hatası veriyor olabilir. ikinci ihtimal eksik kopyalama olabilir. biraz uğraş eğer çözemezsen script dosyanı bana yolla bir bakayım
iyi çalışmalar.
Ali
Alıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç Konuya Oy Ver
Konuya Oy Ver:

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum Seç


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 05:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)