|
|||
|
|||
![]()
benım sorunum kulanmakta oldugum online program olan as400 (basis) programından kestıgım faturaları eta7 proramına aktarmak bana yardım edebilecek kim varrrrrrrrr.bu konuda :-( 0543.232.56.90 HÜseyin
|
|
|||
|
|||
![]()
selam,
kullanmakta olduğunuz program IBM firmasına ait bir programdır. bence onlardan bu konuda destek alırsanız daha uygun olur. |
|
|||
|
|||
![]()
Selamlar,
Ben LOGO Alınteri 2.6 Kullanıyorum. Buradan Exele Aktarma Olabiliyor mu? Saygılar. |
|
|||
|
|||
![]()
Yazilardan Okuduğum Ve Anladiğim Tüm Bilgileri Excel'e Aktarmaliyim Ancak Etayi Açtiğimda Ve Yazici Kismina Geldiğimde Ekran Boş (dosya Adi Vs.yok )ve Donuyor Lütfen Yardim
|
|
|||
|
|||
![]() Alıntı:
Ben logo 1.75 versiyonunu kullanıyorum, ancak Turkuaz Muhasebeye geçinde logodaki geçen yıl blgilerim logo programında data dosyasında kaldı aktaramıyorum, anlaşılır bir şekilde beni aydınlatırsanız sevinirim, Saygılarımla, uzun ise lütfen :mehmet_fevzi_celik@otmail.com gönderirseniz sevinirim Düzenleyen fevzi çelik : 12-06-2008 at 23:28 Sebep: zaman açısından |
|
|||
|
|||
![]() Alıntı:
mehmet_fevzi_celik@hotmail.com |
|
|||
|
|||
![]()
Logo Alınteri Kullanıyorum ( Dos) Stok, Cari Hesap Ve geçmiş yıllara ait bilgileri nasıl aktarabilirim. profesyonel kullanıcı anlayacağım şekilde detaylı anlatmanızı rica ederim. uzunsa turgut_yuksel@hotmail.com haberleşebiliriz
|
|
|||
|
|||
![]()
anlatımı nerde ben bulamadımdaaa
nasıl yapılıyoo yazıların basından sonuna kadar okudum ama kimse bu şurdan yapılıyo burdan oluyo kigi detay yokk nerde paylasım nerde destek bilgi paylaştıkça çoğalır |
|
|||
|
|||
![]()
iyi günler
iki yıldır turquaz kullanıyorum ve geçen gün cannot open connection hatası aldım script dosyasını açamıyorum sildim tekrar kurdum ama hala açamıyorum bu konuda yardım edersiniz sevinirim |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | Konuya Oy Ver |
|
|