|
|||
|
|||
![]()
logo Alınteri, Logo LKS ve Eta dan veri aktarmayı başardım. isteyenlere yardımcı olabilirim.
|
|
|||
|
|||
![]()
merhaba mikrokom un gms yada ims programlarinin data aktarimini yapabiliyomusunuz
|
|
|||
|
|||
![]()
Selam,
mikrokom programından data aktarmayı hiç denemedim. sizin için programı inceleyip en kısa sürede yanıt vereceğim. iyi günler |
|
|||
|
|||
![]()
mikrokomdan veri aktarma talebiniz üzerine programın demo versiyonunu elde etmek istedim ama başarılı olamadım eğer demo versiyonunu bana gönderebilirseniz. size yardımcı olabilirim. e-mail : aliozudogru@yahoo.com
|
|
|||
|
|||
![]()
Logo Alınteri programında bulunan Eski TL verileri aktarırken Yeni Tl'ye çevirebiliyormusun?
|
|
|||
|
|||
![]()
Alınteri içindeki bütün bilgileri istenilen formatta aktarabiliyorum. bana dosyaları göndermeniz yeterli..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Alıntı:
tesekkurler Toygar34 |
|
|||
|
|||
![]()
selam Eta dan verileri önce excele aktaracaksın. sonrasında bana o dosyaları ve database klasörü altındaki turquaz.script dosyasını yollarsan ben çevrim işini yaparım.
|
|
|||
|
|||
![]()
Logodan veri aktarma işlemi yapma konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
|
|
|||
|
|||
![]()
öncelikle LKS nin stok tanımları bölümünden diğer işlemler e gelmek gerekiyor. burada aktarımlar bölümünden yaz menüsüne geliniyor. aktarılacak stoklarınızı seçip belirlediğiniz bir isimle (dosyaismi.LTX) kaydediyorsunuz. daha sonra bu dosyayı excelde açıp gerekli sınırlamaları yapıp kaydediyorsunuz. database klasörü altındaki turquaz.script dosyasını açıp içindeki stok kayıtları ile ilgili satırı alıp elinizdeki ltx uzantılı dosya ile uyumlu hale getirip tekrar turquaz.script dosyasının altına kopyalıyorsunuz. programı çalıştırdığınızda eğer hatalı birşey yaptıysanız satır numarasını veriyor. o satırı düzeltip veri tabanını kaydedip yeniden programı çalıştırıyorsunuz. eğer başarılı olamazsanız bana lks veri dosyanızı yollarsanız ben size dönüştürme işlemini yaparım
Ali... |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | Konuya Oy Ver |
|
|