Ana Sayfa | Forum | Dokümanlar
 

Geri Dön   Turquaz Muhasebe Forum > Turquaz Muhasebe Programı > Dönüşüm / Data Aktarma

Cevapla
 
Konu Araçları Konuyu Puanla: Konu Hiti: 2 oy, 5.00 ortalama. Mod Seç
  #1  
Eski 05-02-2005, 19:29
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
data aktarma

logo Alınteri, Logo LKS ve Eta dan veri aktarmayı başardım. isteyenlere yardımcı olabilirim.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #2  
Eski 06-02-2005, 01:39
Kayıtlı Değil
Guest
 
Mesajlar: n/a
gms

merhaba mikrokom un gms yada ims programlarinin data aktarimini yapabiliyomusunuz
Alıntı Yaparak Cevapla
  #3  
Eski 06-02-2005, 19:54
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
mikrokom

Selam,
mikrokom programından data aktarmayı hiç denemedim. sizin için programı inceleyip en kısa sürede yanıt vereceğim. iyi günler
Alıntı Yaparak Cevapla
  #4  
Eski 07-02-2005, 13:21
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
mikrokom dan veri aktarma

mikrokomdan veri aktarma talebiniz üzerine programın demo versiyonunu elde etmek istedim ama başarılı olamadım eğer demo versiyonunu bana gönderebilirseniz. size yardımcı olabilirim. e-mail : aliozudogru@yahoo.com
Alıntı Yaparak Cevapla
  #5  
Eski 07-02-2005, 13:50
Rhino Rhino Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Jan 2005
Mesajlar: 1
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Thumbs up Logo Alınteri Data Aktarma

Logo Alınteri programında bulunan Eski TL verileri aktarırken Yeni Tl'ye çevirebiliyormusun?
Alıntı Yaparak Cevapla
  #6  
Eski 07-02-2005, 14:25
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alınteri data aktarma

Alınteri içindeki bütün bilgileri istenilen formatta aktarabiliyorum. bana dosyaları göndermeniz yeterli..
Alıntı Yaparak Cevapla
  #7  
Eski 09-02-2005, 15:03
Mantosan Mantosan Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Feb 2005
Mesajlar: 2

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ozudogru
logo Alınteri, Logo LKS ve Eta dan veri aktarmayı başardım. isteyenlere yardımcı olabilirim.
ETA v.6 kullanıyorum. Datalarımı nasıl aktarabılırım?
tesekkurler
Toygar34
Alıntı Yaparak Cevapla
  #8  
Eski 09-02-2005, 17:11
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
eta dan veri aktarma

selam Eta dan verileri önce excele aktaracaksın. sonrasında bana o dosyaları ve database klasörü altındaki turquaz.script dosyasını yollarsan ben çevrim işini yaparım.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #9  
Eski 18-02-2005, 18:01
Oldman_55 Oldman_55 Çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 210
valla çok iyi olur.

Logodan veri aktarma işlemi yapma konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #10  
Eski 19-02-2005, 02:33
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
logodan veri aktarma yöntemi

öncelikle LKS nin stok tanımları bölümünden diğer işlemler e gelmek gerekiyor. burada aktarımlar bölümünden yaz menüsüne geliniyor. aktarılacak stoklarınızı seçip belirlediğiniz bir isimle (dosyaismi.LTX) kaydediyorsunuz. daha sonra bu dosyayı excelde açıp gerekli sınırlamaları yapıp kaydediyorsunuz. database klasörü altındaki turquaz.script dosyasını açıp içindeki stok kayıtları ile ilgili satırı alıp elinizdeki ltx uzantılı dosya ile uyumlu hale getirip tekrar turquaz.script dosyasının altına kopyalıyorsunuz. programı çalıştırdığınızda eğer hatalı birşey yaptıysanız satır numarasını veriyor. o satırı düzeltip veri tabanını kaydedip yeniden programı çalıştırıyorsunuz. eğer başarılı olamazsanız bana lks veri dosyanızı yollarsanız ben size dönüştürme işlemini yaparım
Ali...
Alıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç Konuya Oy Ver
Konuya Oy Ver:

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum Seç


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 12:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)