Ana Sayfa | Forum | Dokümanlar
 

Geri Dön   Turquaz Muhasebe Forum > Turquaz Muhasebe Programı > Dönüşüm / Data Aktarma

Cevapla
 
Konu Araçları Konuyu Puanla: Konu Hiti: 2 oy, 5.00 ortalama. Mod Seç
  #31  
Eski 17-05-2006, 15:54
Kayıtlı Değil
Guest
 
Mesajlar: n/a
Unhappy aktarım

benım sorunum kulanmakta oldugum online program olan as400 (basis) programından kestıgım faturaları eta7 proramına aktarmak bana yardım edebilecek kim varrrrrrrrr.bu konuda :-( 0543.232.56.90 HÜseyin
Alıntı Yaparak Cevapla
  #32  
Eski 18-05-2006, 10:03
ozudogru ozudogru Çevrimdışı
Moderator
 
Giriş Tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 386
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
aktarım

selam,
kullanmakta olduğunuz program IBM firmasına ait bir programdır. bence onlardan bu konuda destek alırsanız daha uygun olur.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #33  
Eski 16-09-2006, 15:02
SensizcEnnet SensizcEnnet Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Sep 2006
Mesajlar: 1

Selamlar,

Ben LOGO Alınteri 2.6 Kullanıyorum. Buradan Exele Aktarma Olabiliyor mu?
Saygılar.
Alıntı Yaparak Cevapla
  #34  
Eski 01-02-2007, 17:09
melihdurmusoglu melihdurmusoglu Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 1
Eta 7 De Sorun Yaşiyorum

Yazilardan Okuduğum Ve Anladiğim Tüm Bilgileri Excel'e Aktarmaliyim Ancak Etayi Açtiğimda Ve Yazici Kismina Geldiğimde Ekran Boş (dosya Adi Vs.yok )ve Donuyor Lütfen Yardim
Alıntı Yaparak Cevapla
  #35  
Eski 12-06-2008, 23:26
fevzi çelik fevzi çelik Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 5

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ozudogru Mesajı Göster
logo Alınteri, Logo LKS ve Eta dan veri aktarmayı başardım. isteyenlere yardımcı olabilirim.
Sayın Özüdoğru,
Ben logo 1.75 versiyonunu kullanıyorum, ancak Turkuaz Muhasebeye geçinde logodaki geçen yıl blgilerim logo programında data dosyasında kaldı aktaramıyorum, anlaşılır bir şekilde beni aydınlatırsanız sevinirim,

Saygılarımla,

uzun ise lütfen :mehmet_fevzi_celik@otmail.com gönderirseniz sevinirim

Düzenleyen fevzi çelik : 12-06-2008 at 23:28 Sebep: zaman açısından
Alıntı Yaparak Cevapla
  #36  
Eski 15-06-2008, 16:59
fevzi çelik fevzi çelik Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 5

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ozudogru Mesajı Göster
logo Alınteri, Logo LKS ve Eta dan veri aktarmayı başardım. isteyenlere yardımcı olabilirim.
yardımlarınızı bekliyorum
mehmet_fevzi_celik@hotmail.com
Alıntı Yaparak Cevapla
  #37  
Eski 12-02-2009, 16:46
turgutyuksel turgutyuksel Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 1
Lütfen yardım

Logo Alınteri Kullanıyorum ( Dos) Stok, Cari Hesap Ve geçmiş yıllara ait bilgileri nasıl aktarabilirim. profesyonel kullanıcı anlayacağım şekilde detaylı anlatmanızı rica ederim. uzunsa turgut_yuksel@hotmail.com haberleşebiliriz
Alıntı Yaparak Cevapla
  #38  
Eski 08-07-2009, 12:41
CENGUR CENGUR Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 2

anlatımı nerde ben bulamadımdaaa
nasıl yapılıyoo
yazıların basından sonuna kadar okudum ama kimse bu şurdan yapılıyo burdan oluyo kigi detay yokk
nerde paylasım nerde destek bilgi paylaştıkça çoğalır
Alıntı Yaparak Cevapla
  #39  
Eski 29-07-2009, 12:43
duran07 duran07 Çevrimdışı
Junior Member
 
Giriş Tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 4
cannot open connection

iyi günler
iki yıldır turquaz kullanıyorum ve geçen gün cannot open connection hatası aldım script dosyasını açamıyorum sildim tekrar kurdum ama hala açamıyorum bu konuda yardım edersiniz sevinirim
Alıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç Konuya Oy Ver
Konuya Oy Ver:

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum Seç


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 12:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)